Over mij

Even voorstellen

Ik ben Marjolijn de Vries, 27 jaar, geboren in Amsterdam en opgegroeid in Kudelstaart (Aalsmeer) een dorp ten zuiden van Schiphol en momenteel werkzaam als Designer bij Groupcard BV. In 2009 ben ik begonnen met de opleiding Allround DTP-er op het Mediacollege in Amsterdam. In die periode heb ik geleerd hoe grafische producten tot stand komen en hoe je deze moet voorbereiden en opmaken zodat ze gedrukt kunnen worden. Ook de realisatie van websites maakte deel uit van de opleiding.
Inmiddels 8 jaar verder werk ik nog steeds met passie en plezier aan uiteenlopende opdrachten. “Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden”.

Ik heb ruime ervaring met: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign en WordPress (Content Management Systeem) (CMS).

Als ik niet achter de computer zit…
Ga ik graag hardlopen in het Amsterdamse bos waar ik vlakbij woon! Verder kijk ik naar spannende TV-series /documentaires als: Dexter, Locked Up Abroad, Breaking Bad en Homeland.
Steekwoorden die verder bij mij passen: fotograferen, reizen, citytrips, muziek, gamen.
Verder ben ik gek op geitenkaas salade, warme panini met geitenkaas, honing en pijnboompitjes, pasta, broodje kroket en een heerlijke Latte Macchiato.


Marjolijn de Vries Allround DTP-er
Hallo bezoeker! Als ik wat voor je kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.
Verzenden